2017-04-06: Information från Bredbandsbolaget

Igår hade jag och Björn Carlqvist  ett möte med Bredbandsbolagets säljledare för utbyggnaden Edstuga/Freluga.

Idagsläget omfattas inte alla av erbjudandet och eftersom vårt huvudmål är att hela byn ska erbjudas fiber har vi ställt krav/önskemål till bredbandsbolaget om detta. De har lovat att undersöka den möjligheten och återkomma med svar så fort som möjligt. På fredag hoppas vi kunna ge mer information.

Utifrån deras svar kommer vi sedan ha två scenarier att ta ställning till. (Bredbandsbolaget och Bollnäs Energis). Detta är ett såpass viktigt beslut för våra två byar (och Sörbo) så vi kommer troligen kalla till ett möte (ev. redan på söndag). Detta återkommer vi om. Vår rekommendation är att invänta information och svar kring allt detta innan man tar ställning till något.

/Jacob Abrahamsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *