Ungdomsgården

2011-11-12: Ungdomsgården är nu på hilmas o kör mellan 18-19:30 på torsdagar.  Vi kommer också att ha bord på julmarknaden på hilmas! Hembakat mottages tacksamt.

Klara för utflykt


Här leker vi tidningsleken

 

Erik, Linus och Alexander

 

Emma och Isac


 

Första torsdagen i september drar vi igång efter sommaruppehållet. Vi kör på Sandbacken så länge vi kan vara ute.

Vi letar också efter MINST en till vuxen för att kunna rulla detta härliga gäng.

 

 

Torsdagar 18.00 -20.00 träffas ungdomsgården på Sandbacken, Edstuga.
Från 7 år och uppåt.

Ledare:
Sara 070 – 614 48 64
Linus 073 – 839 29 96

 

Sikta mot stjärnorna!!!!!

Högtalarna dunkade på hög volym inne på Hilmas när UngdomsGården den 12 Mars anordnade SmåStjärnorna. En talangjakt där alla fick vara med och uppträda med sång eller dans. De hade även en gästartist, Rasmus som inledde det hela med sin gura och härlig sång. Han spelade lite mellan numren.

Alla var välkomna och det kostade 40 kr i inträde. Med dessa pengar fixade ledarna Sara och Linus snacks och lite mat som bestod av, chips, popcorn, festis och pizza från Picasso. Mycket uppskattat av både barn och vuxna som efter all dans och lek hade hungriga magar.

Scenen stod på plats och man hade byggt upp publikplatser av långa bänkar. Publiken fick höra allt från Bäbä rocken av Sesar Myrberg, som även drog ett grymt trumpet solo. Baby baby – Justin Beiber av Wilma och Erik Ökvist. Mellan alla dessa uppträdanden hanns det med lekar också. Bland annat Musikstopp och Limbo.

På slutet stod många av ”kidsen” tillsammans på scenen och sjöng. Föräldrarna i publiken visslade och klappade. Härlig avslutning på ett roligt arrangemang som vi hoppas få se mer av.

Bilder:

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *