Öppet hus på missionshuset den 6 och 7 maj

IMG_2545

Missionhuset mitt i Freluga har fått nya ägare. Gudrun Ahrman och Stefan Östergren har köpt huset av Ulf Abrahamsson. Det hela började med att Gudrun lärde känna Marre Hedberg 2002 och har sedan dess tillbringat en del tid i Freluga och lärt känna några fina människor där. Hon har ofta promenerat längs järnvägsspåret och sedan några år tillbaka börjat drömma om missionshuset, kanske mest på skoj, men när huset sedan blev till salu så fanns det liksom ingen återvändo, de slog till och köpte huset.

De ska ha det som sommarhus och ibland någon typ av happening som t ex konstutställningen nu i maj. Det finns ju en lägenhet på övervåningen som har varit uthyrd och tanken är att kanske hyra ut den när de rustat en aning.

Det är öppet hus för bybor och andra mellan kl 13 och 18 den 6 och 7 maj med en konstutställning och försäljning av kaffe med dopp. Konstnärinnan heter Saida Krause Söderström. Anette Eriksson visar keramik, Anna Edlund-Gröndal kommer också att visa sina alster under dessa dagar och Per Engman kommer att besöka missionshuset både fredag och lördag ca kl. 15 och framföra ett kortare musikstycke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *