Viktigt meddelande om freluga.se!!

Fr o m den 1 november måste vår hemsida migreras över till en annan plattform hos leverantören av det webbhotell vi hyr plats av.

Leverantör City Host Network har gjort det enkelt för sig och lagt det jobbet på kunderna själva att sköta migreringen av sina hemsidor och konstruktören av hemsidan för fem år sedan,  har inte någon tidsmässig möjlighet att utföra migreringen och undertecknad har inte dom kunskaperna.

Vi behöver alltså hjälp av någon erfaren webdesigner i byn att utföra denna migrering före 1 november, annars kommer nuvarande upplaga av freluga.se att försvinna. Byåldermannen för Freluga/Edstuga byalag Kristian Westin är informerad om saken.

Kontakt kan tas med mig via epost eller Kristian Westin på telefon 070-398 42 63

/Stefan Larsson

stefan@k-markt.org

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *