Freluga Masters avgjord

Segraren Anton Arvidsson

Anton Arvidsson anmälde sig sist till 2015 års upplaga av Freluga Masters, men hamnade först i resultatlistan. För tre år sedan var han i särspel mot sin tvillingbror Rasmus och förlorade då, men nu är det alltså 1-1 i antal vinster för de duktiga tvillingbröderna.

Det var annars en fin septemberdag på en bana i toppskick och arrangörerna Björn Ohlson, Annika Källänge och Peter Eriksson hade fått ihop ett imponerande prisbord. Ett stort tack riktas till sponsorerna som finns uppräknade nedan.

En nyhet är att Freluga GK nästa år övertar ansvaret för denna traditionsfyllda tävling som avgjorts varje år sedan 1993. Därmed slipper många våndan över att hamna i det lag som lottats fram för att ansvara för nästakommande års arrangemang.

SL

Resultat individuellt

 1. Anton Arvidsson 59
 2. Stefan Eriksson 60
 3. Elisabeth Persson 62
 4. Erik Jonsson 63
 5. Janne Fredin 63
 6. Jonas Källänge
 7. Ulf Abrahamsson 64
 8. Björn Carlqvist 66
 9. Tobias Parneborg 66
 10. Alexander Pettersson 67

Resultat Brutto:

 1. Jonas Källänge

Närmast hål:

 1. Erik Jonsson 1,45

Resultat lag:

 1. Lag Jonas Källänge

 

Sponsorer

Söderhamns trävaru AB

Ekonomiutveckling i Freluga AB

Device Systems

Peter Eriksson Trav

Preem

Tillmans

Elgiganten

Möbelbutiken

Arbrå Ångbageri

 

Fler bilder:

Lagsegrarna lag Jonas. Fr v Pia Ohlson, Janne Fredin, Erik Jonsson och Jonas Källänge
Bästa bruttoscore hade Jonas Källänge
Närmast hål kom Erik Jonsson
Årets arrangörer var fr v: Peter Eriksson, Björn Ohlson och Annika Källänge.
Niklas Källänge hade två caddies med sig i form av Sebban och Fredrik Larsson. Tyvärr hjälpte det inte Niklas som kom på en blygsam plats. Bättre gick då för Tobias Parneborg i mössan som blev "Bäst på Tupps"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *