Den osannolika hemliga spelningen

De som köpte biljetter till den hemliga spelningen på Freluga Trädgårdsscen blev knappast besvikna söndagen den 3 augusti.

Spekulationerna om vem det kunde vara hade varit intensiv på diverse sociala medier flera veckor i förväg, där konstelationer som Lasse-Stefanz med Peter Jöback (?), Björn Skifs, Anna Book florerat vilt bland facebookare, twittrare och instagrammare.

Syskonen Abrahamsson/Netsman hade dock flera ess i skjortärmen denna gång. Weeping Willows inledde konserten och sedan radade den ena storartisten efter den andra upp sig på scenen, eller vad sägs om Lars Winnerbäck, Petra Marklund, Per Persson och Sigge Hill.

Lars Winnerbäck fick äntligen spela med sin gamle idol Per Persson och eftersom Per nu pensionerat sig själv och packet var väl denna vackra kväll på Freluga Trädgårdsscen en perfekt slutpunkt på karriären. Den rekordstora publiken fick vara med om en magisk kväll både väder- och underhållningsmässigt.

Det här får nog betecknas som höjdpunkten i trädgårdsscenens historia hittills, bäst att tillägga. För syskonen Abrahamsson/Netsman verkar inget vara omöjligt och nästa år kanske Mick Jagger och Bruce Springsteen står på den vackra scenen i Freluga.

SL

Foto: Lajan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *