Lyftet för byorkestern ”Zven-Emilz feat. Ztizze”

Byns egen orkester ”Zven-Emilz feat. Ztizze” börjar nu göra sig ett namn i den stora världen, åtminstone har de äntligen lyckats komma ut ur byn och fått göra några spelningar i den stora staden Bollnäs och när Palladium stängde för gott den 1 mars var det ”Zven-Emilz feat. Ztizze” som var dragplåstret i bartömningen och det var fullsatt i lokalen och folk i kö utanför.

Tre år har nu gått sedan bandet bildades och debuterade på en byfest i Freluga med lånade grejer och det lät väl så där för att vara lite snäll, men med tidens gång och lite träning har de utvecklats och låter nu riktigt bra. Bandet består av golvläggaren Lajan Westergren, Parkeringsvakten Emil Göthlund och Skoterförsäljaren ”Stisse” Valfridsson på LUVA fritid.

Ett 50-tal låtar i form av Covers finns nu på repertoaren och vid showen på Palladium användes en avancerad ljus- och ljuduppsättning precis dom de stora rockbanden.

Vem vet, med denna utveckling kanske bandet spelar på Madison Square Garden i New York om tre år.

 

SL

Filmklipp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *