Julotta i Freluga missionshus

I år hade Anette och jag bestämt oss för att gå på julotta. Ofta är det skönt att få sova lite extra när man är ledig men vi hade aldrig varit i väg på julotta så i år tänkte vi gå.

Vi hade sett Linda skriva på facebook att hon soundcheckat med Elina så förväntningarna var på topp. När vi närmade oss missionshuset tyckte vi det var väldigt lugnt, inga marschaller eller folk?? Var vi för sena? Kanske börja det redan klockan 6?

Tillslut såg vi en person som kom det var Ann Marie som tog en morgon promenad —hur är det med julottan frågade vi? Är det ingen i år? -Ann Marie ? – Jo men i morgon!! Så snopet  gick vi hem och åt en härlig julfrukost istället och klev upp lika tidigt dagen efter för att gå på julotta 🙂

Lajan

Bilder från julottan:

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *