Kris i Bytidningen

 

 

 

 

Bytidningens första nummer mars 1993

 

Till våren är det 20-årsjubileum för Frelugas bytidning. Freluga var först bland byarna men det dröjde inte länge förrän bytidningar började poppa upp i Sörbo, Söräng, Lenninge, Segersta m.fl. och ett flertal av dessa byar har både startat upp och lagt ner sina tidningar.

Nu har krisen även nått Freluga bytidning då flera avhopp har aviserats från en redan liten bytidningskommitté så frågan är om det blir något jubileumsnummer till våren.

Just nu är det skriande behov av ytterligare personer som är villig att föra denna tradition vidare som blivit en institution i byns senare historia. Lite datorvana är allt som behövs och intresserade kan vända sig till någon i bytidningskommittén.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *