Bandy inomhus på hilmas

Tisdagen den 3 januari hade Lajan Westergren och Stisse Valfridsson via sms dragit ihop ett stort gäng för att tillsammans avnjuta den TV-sända matchen mellan Västerås och Bollnäs på platt-TV:n på hilmas.

Ett tjugotal bandyfans hade hörsammat inbjudan och det blev en rivig och fartfylld match som slutade 3-3.  Lajans sambo tillika Edsbysupportern Anette Eriksson hade (kanske motvilligt) bakat en Bollnäsbakelse i orange och blått som intogs i pausen.

Ett utmärkt initiativ av Lajan och Stisse som vid något senare tillfälle får en uppföljare.

 

Soffan fick fungera som VIP-läktare

Soffan fick fungera som VIP-läktare

 

Anettes bollnäsbakelse

Anettes bakelse i bollnäsfärger

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *